Ben je tevreden over onze praktijk? – Van Linschoten Tandartsen – Hilversum

Ben je tevreden over onze praktijk?

Bij Van Linschoten Tandartsen doen we er alles aan om goede mondzorg te leveren. Om dit te kunnen blijven doen, is het belangrijk om te weten hoe je de zorg en service van de praktijk ervaart. Daarom vragen we aan onze patiënten om anoniem hun waardevolle mening met ons te delen. De vragen gaan over hoe je de laatste behandeling in de praktijk hebt ervaren, maar ook over algemene zaken als communicatie en bereikbaarheid. De antwoorden geven ons inzicht in wat goed gaat en wat beter kan. Je ontvangt per e-mail een uitnodiging om de enquête in te vullen.

We vinden het belangrijk dat je je vrij voelt om je mening te geven. Daarom kun je de vragenlijst anoniem invullen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Dentiva, een trainingsbureau voor mondzorgpraktijken. Zij verzamelen alle antwoorden en delen dit in een rapport met ons. Jullie gegevens worden niet openbaar gemaakt, of met derden gedeeld.

Doe je de volgende keer ook (weer) mee? We waarderen de tijd en moeite die je wilt nemen om onze praktijk te helpen.

Hartelijk bedankt!

Resultaten enquête juli-oktober 2023

Wij zijn enorm trots dat velen van jullie heel positief zijn over onze praktijk, dank daarvoor. Veelvuldig noemen jullie: “professioneel, eerlijk, oplossingsgericht, vriendelijk, sterk inlevingsvermogen, zorgvuldig werken, plezier, persoonlijk betrokken, menselijke maat, duidelijk en betrouwbaar, open communicatie”. Jullie noemen enkele verbeterpunten: met een aantal daarvan zijn we aan de slag gegaan, maar we willen graag nog wat verduidelijken:

  • Ook in de middag nemen we de telefoon op. Als je telefoontje niet kan wachten tot de volgende dag. Kies na het spraakbericht voor spoed!
  • Als je je e-mailadres aan ons hebt doorgegeven kun je online een afspraak maken. Je ontvangt een e-mail wanneer het weer tijd is voor je periodieke controle. Klik op de link ‘Maak afspraak’, dan kom je in onze online agenda. Je boekt direct in de agenda van je vaste tandarts.
  • Wij willen graag een automatische toegangsdeur. Het verzoek hiervoor doen we zeer regelmatig bij de eigenaar van het pand.
  • Voor auto’s zijn parkeerplekken beschikbaar aan beide zijkanten van het pand. Voor fietsen hebben wij meer dan genoeg stallingsruimte aan de voorzijde.
  • Wij zullen duidelijk en zorgvuldig communiceren welke kosten je kunt verwachten bij de komende behandelingen.
  • Wij hebben na de zomer hard gewerkt aan nieuwe kunst voor het plafond. Bij een volgende afspraak kun je genieten van nieuwe uitzichten.
Publicatiedatum: 15-12-2023


Terug naar overzicht

Uw tandarts in Hilversum

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op