Corona

Toeslag voor extra maatregelen in verband met SARS-CoV-2
U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed.
Weer naar de tandarts!
Inmiddels is het alweer even geleden dat we te horen kregen dat we onze praktijk weer mochten openstellen voor reguliere mondzorg. We zijn erg blij dat we weer aan het werk kunnen en u weer kunnen behandelen.

Binnen de praktijk hebben we een aantal aanpassingen gedaan. De agendaplanning is aangepast, onze wachtkamer is anders ingericht en u mist waarschijnlijk de tijdschriften, krant en de overige aankleding. Natuurlijk volgen wij alle richtlijnen die wij via onze beroepsvereniging de KNMT toegestuurd krijgen en die continue up to date worden gehouden. Zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk is.

We kunnen stellen dat we inmiddels aardig gewend zijn aan de nieuwe situatie en dat iedereen zijn draai heeft gevonden. En met name zijn we bijzonder verheugd dat u als patiënt in volle getale de route naar onze praktijk weer heeft gevonden. Dit geeft ons vertrouwen om de ingeslagen weg verder te vervolgen.

Team van Linschoten tandartsen