Teamwork & Teamversterking

In onze praktijk hebben wij diverse specialisten aan het werk. Teamwork betekent nauw met elkaar samenwerken; onder één dak en vanuit één agenda. Ook is er één patiëntendossier, zodat uw gegevens overzichtelijk bij elkaar staan. Zodat wij als één team, ieder met haar eigen extra expertise, goed voor u en uw gebit zorgen. Gelukkig ligt de nadruk in de tandartsenzorg tegenwoordig veel meer op preventie. Wij slagen er in onze praktijk steeds meer in door goede onderlinge samenwerking op gebied van preventie te voorkomen dat er geboord moet worden.

Recent is ons team versterkt met Evelyn Kieft. Zij is paro-preventie assistente. Evelyn heeft een aanvullende opleiding gevolgd op het gebied van parodontologie. De behandeling van de paro-preventie assistent lijkt op die van de mondhygiëniste, alleen is deze minder intensief. Zij controleert uw tandvlees en reinigt uw gebit.

Uw tandarts kan u adviseren een afspraak te maken bij de paro-preventie assistente als uw tandvlees meer aandacht en zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld als de ruimte tussen tand en tandvlees al iets verdiept is. Ook patiënten die na behandeling bij de mondhygiëniste, én door goede zelfzorg een stabiele situatie bereikt hebben, kunnen voor de nazorg gezien worden door de paro-preventie assistente.

Evelyn houdt over de voortgang van uw behandeling nauw contact met de mondhygiëniste en met uw tandarts. Evelyn werkt iedere vrijdag.

Publicatiedatum: 21-12-2020


« Terug naar het overzicht