Coronavirus – Van Linschoten Tandartsen – Hilversum

Coronavirus

Het blijft natuurlijk van belang dat je het meldt als je klachten hebt die kunnen duiden op corona. En zeg je afspraak op tijd af als je in quarantaine zit. Controleer of u in quarantaine moet op: https://quarantainecheck.rijksoverheid.nl/nl

Houd je verder aan de adviezen van de overheid.
Trek bij twijfel aan de bel. Heb je vragen of twijfel je of je afspraak wel of niet door kan gaan? Neem dan voordat je naar je mondzorgverlener gaat contact op met de praktijk. De medewerkers staan voor je klaar om je vakkundig en veilig te helpen. Bij corona gerelateerde klachten vragen wij je een zelftest te doen, is deze negatief dan kan je afspraak gewoon doorgaan.

Blijf vooral ook zelf je mond goed verzorgen: 2 keer per dag 2 minuten poetsen met een fluoridetandpasta en dagelijks goed tussen je tanden en kiezen rageren of stokeren. En probeer regelmatig je wangen en mond te ontspannen, zodat de kans op klemmen of knarsen kleiner is. Loop zeker niet te lang door met klachten als bloedend tandvlees, want dat kan bijvoorbeeld duiden op een ontsteking.

 

Uw tandarts in Hilversum

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op