De praktijk – Van Linschoten Tandartsen – Hilversum

De praktijk

Tandartsen Barbara Schokkenbroek en Petra Verhaar vormen de maatschap Van Linschoten Tandartsen.
In de praktijk werken we samen met tandarts Marieke van der Maarel,  tandarts Marije Storm en tandarts Jacobien Hogendoorn. 

Manon Waanders is onze mondhygiëniste en Fé Willemsen is onze mondhygieniste io. Geraline Kers is tandarts implantoloog. Wij kunnen implantaat behandelingen binnen onze praktijk aanbieden.

Zonder onze enthousiaste groep (preventie) assistentes zouden wij niet zo fijn kunnen werken! Als professioneel en enthousiast team staan wij voor u klaar om u op een vakkundige, persoonlijke en rustige wijze te behandelen.

Van Linschoten Tandartsen is een algemene tandheelkunde praktijk met veel aandacht voor mondhygiëne en preventie. Wij bieden u vrijwel alle tandheelkundige zorg die nodig is om uw mond gezond te houden. Soms zijn er speciale behandelingen nodig zoals tandvlees behandelingen en kleine operaties in de kaak. Hiervoor werken wij nauw samen met gespecialiseerde collegae.

Wij streven naar een goede kwaliteit, onze inschrijving in het Kwaliteitsregister Tandartsen getuigt hiervan. Van Linschoten Tandartsen overlegt regelmatig met andere tandartsen en specialisten. Wij zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door het volgen van bij- en nascholingscursussen.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op!

 

 

Uw tandarts in Hilversum

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op