Zo werken wij – Van Linschoten Tandartsen – Hilversum

Zo werken wij

Werken met vergroting

Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben, kiezen wij bij van Linschoten tandartsen voor werken met vergroting.

Bij een halfjaarlijkse controle of het leggen van een vulling ziet u ons al vaak met een loepbril. Bij meer ingewikkelde behandelingen als bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling kunnen wij ook gebruik maken van een microscoop. Daarmee kunnen we soms voorkomen dat u verwezen moet worden naar een tandheelkundig specialist. Wel zo prettig voor u.

Door de vergroting kan de tandarts dus nauwkeuriger werken. Daarnaast dwingt de loepbril de tandarts goed op de werkhouding te letten. Het mes snijdt dus aan twee kanten. U krijgt een mooier werkstuk en de tandarts blijft fit.

Binnen onze praktijk beschikken wij naast de behandelmicroscoop ook over een intra orale camera.

Deze kleine mondcamera geeft de tandarts de mogelijkheid om optimaal te communiceren met de patiënt.  De camera wordt tijdens het mondonderzoek, of in overleg met u tijdens een behandeling gebruikt.

werken-1

De tandarts kan een foto of filmpje maken van bijvoorbeeld een kies met tandplak, een behandeling of een beginnend gaatje.

U kunt op een beeldscherm meekijken met de tandarts.  Hierdoor bent u beter op de hoogte van de locatie en aard van gebitsproblemen. Door gerichte instructie van de tandarts, kan zo erger worden voorkomen.

werken-2

Nooit was preventie of behandeling bij de tandarts zo ‘zichtbaar’ transparant.

 

Uw tandarts in Hilversum

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op