Jacobien Hogendoorn – Van Linschoten Tandartsen – Hilversum

Jacobien Hogendoorn

Tandarts

Met plezier heb ik Tandheelkunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na veel uitlotingen en het afronden van een andere studie, heb ik via een zijinstroom programma toch nog de mogelijkheid gekregen mijn droom te verwezenlijken: tandarts zijn. Sinds september 2020 ben ik, naast het uitvoeren van de masterscriptie, werkzaam geweest in meerdere tandartspraktijken als Tandheelkundig medewerker. Hierbij vervulde ik het werk van een tandarts, maar onder de verantwoordelijkheid van een tandarts-supervisor (de verlengde-arm constructie). In 2022 heb ik mijn bull in ontvangst mogen nemen en sindsdien mag ik mijzelf officieel en met trots tandarts noemen.

Ik vervul mijn tandarts-zijn met enthousiasme en passie. Ik streef naar de beste zorg voor u, waarbij ik ook kijk naar de mens achter de tanden. Samen met u maak ik graag een passend behandelplan.

U op uw gemak stellen en vertrouwen geven vind ik belangrijk. Vandaar wellicht mijn affiniteit met het behandelen van kinderen, ouderen en angstige patiënten. Het patiëntcontact in combinatie met het praktisch bezig zijn maakt mijn vak heel leuk.

Ik ben graag uw tandarts!

BIG-nummer: 09931614802

Terug naar overzicht